Obavijesti

VAŽNA OBAVIJEST ZA OSIGURANIKE ZZO ŽP

Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
ZAVOD ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA
ŽUPANIJE POSAVSKE
ODŽAK


VAŽNA OBAVIJEST ZA OSIGURANIKE ZZO ŽP


S obzirom na proglašenu pandemiju korona virusa (COVID-19) i djelatnost koju obavlja Zavod zdravstvenog osiguranja Županije Posavske, te odluka Kriznog stožera Vlade Županije Posavske, sve naše osiguranike molimo da, bez neodložne potrebe ili našeg poziva, NE DOLAZE u prostorije Zavoda ili područnih ureda Zavoda.


Provjeru važenja ovjere zdravstvene iskaznice/legitimacije zdravstvene ustanove (domovi zdravlja i bolnice) će provjeravati u Integriranom zdravstvenom informacijskom sustavu (IZIS) koji je instaliran na svim prijemnim šalterima zdravstvenih ustanova.


Obustavlja se, do daljnjeg, ovjeravanje zdravstvenih iskaznica/legitimacija jer zdravstvene iskaznice/legitimacije koje osiguranici već posjeduju vrijede do daljnjeg i iste su elektronskim putem ovjerene do 30.06.2022. godine.


U slučaju neodložive potrebe dolaska, osiguranike molimo da se u prostorijama Zavoda ili područnih ureda Zavoda zadržavaju što je kraće moguće i poštuju preventivne mjere 
koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske (nošenje maske preko usta i nosa, držanje odstojanja od 1 m, korištenje sredstava za dezinfekciju, izbjegavanje gužvi i sl.), a sve u cilju smanjenja rizika od nastanka i širenja korona virusa.


Kada se steknu uvjeti za normalizaciju rada Zavoda osiguranici će biti pravovremeno informirani, a do tada za sva pitanja iz nadležnosti Zavoda zdravstvenog osiguranja ŽP 
možete se obratiti radnicima Zavoda putem e – maila: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili telefona objavljenih na web stranici Zavoda (www.zzozp.ba).

 

Tel. broj glavnog ured ZZO ŽP, Odžak - 031 710 991


Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Domaljevac - 031 791 038
Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Odžak - 031 761 650
Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Orašje - 031 714 259

Kontaktirajte nas

Kontakt stranica

Titova ulica br. 37
76290 Odžak
Bosna i Hercegovina

ID broj: 4254014250006

Telefon/Fax: +(387) 31 710 991

Mobitel: +(387) 63 231 830

Email: zdravstveno.osiguranje.zuppos@tel.net.ba